Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ayers Rock

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ayers Rock zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ayers Rock mini-gids

Autoverhuur Ayers Rock
Autohuur Ayers Rock

Ayers Rock is een van de meest karakteristieke toeristische attracties in Australië – een rode zandsteen-bergen in het binnenland van het continent, met name in het zuidoostelijk deel van het Noordelijk Territorium.De berg wordt verwacht dat ze ongeveer 230 miljoen jaar oud, en staat 330 voet boven een anders bijna plat duidelijke landschap. De dichtstbijzijnde stad is Alice Springs, CA. 450 km ten noordoosten van Ayers Rock.

Binnen de berg zijn er verschillende interessante grotten met muurschilderingen gemaakt door de Australische inheemse bevolking, Aboriginals. Ze hebben ook altijd de Mount Uluru – en sinds 2002 is de officiële naam van Uluru / Ayers Rock. Rondom de berg is tegenwoordig een Nationaal Park – Uluru-Kata Tjuta National Park – Met een oppervlakte van 1398 km2 het. Het omvat Ook Kata Tjuta / Mount Olga – een groep van onderscheidend koepelvormige rotsen is over. 25 km ten westen van Ayers Rock. Het hele park is op de UNESCO World Heritage List.

 

In de buurt van Ayers Rock, het was een paar jaar geleden bouwde een vakantiecentrum – Ayers Rock Resort – waar zich de hotels, restaurants, supermarkten, enz. een mooie open ruimte met zwembad omgeving.

6 km buiten het stadscentrum en de luchthaven gevonden Ayers Rock Resort Airport, die van de dagelijkse route heeft verbinding met de steden PerthSydneyCairnsen Alice Springs.