Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Hasselt

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hasselt zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hasselt mini-gids

Autoverhuur Hasselt
Autohuur Hasselt

Hasselt is de hoofdstad van de provincie Limburg en is gelegen in het noordwesten van België, in de buurt van de rivier de gemeenten.De hoofdstad, Brussel ligt op 70 km ten westen.Er zijn bijna 70 000 inwoners van Hasselt (2008), en samen met de buitenwijken is de bevolking van ongeveer 400 000Net als andere Belgische steden stromen is ook een kanaal door middel van Hasselt, namelijk het Albertkanaal.

Hasselt werd al in de 600-nummer en ontvangen een officiële status in 1232. Het centrum wordt gekenmerkt door oude gebouwen, waaronder een aantal vakwerkhuizen uit de jaren 1600. Veel van deze bevinden zich rondom het plein van de Grote Markt. Het plein is een charmante plek met oude keien en terrasjes. In Hasselt zijn musea voor alle smaken, zoals het Stedelijk Museum van de mode terug naar 1830 en een openlucht museum Bokrijk.

De dichtstbijzijnde openbare luchthavens zijn Liège Airport en Maastricht Aken Airport, beide gelegen ongeveer 45 km van Hasselt, het aanbieden van vluchten naar Spanje, Italië, Portugal en Griekenland. Brussels International Airport heeft meer vluchten en ligt ongeveer 75 km afstand.