Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mechelen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mechelen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mechelen mini-gids

Autoverhuur Mechelen
Autohuur Mechelen

De bevolking in de Belgische stad Mechelen in 2009 werd geschat op meer dan 81 000 binnen de stadsgrenzen, terwijl het cijfer met uitzondering van de omliggende gebieden werden gemeten op bijna 325 000Mechelen is gelegen in de provincie Antwerpen en is centraal gelegen ten noorden van België, nabij de rivier de Dijle.Mechelen ligt ongeveer 25 km ten zuidwesten van de stad Antwerpen en ca. 25 km ten noordoosten van de hoofdstad Brussel.

Opgericht in de vroege middeleeuwen, en zoals vele andere Belgische steden Mechelen gekenmerkt zijn oude leeftijd, met zijn smalle straatjes en historische gebouwen. Er is zeer weinig verkeer door de binnenstad, die een uitstekende basis biedt om te winkelen en sightseeing. Mechelen vaak gekenmerkt door de prachtige toren Sint-Romboutskathedraal. De toren moest worden nog hoger, maar de bouw werd stopgezet in 1500 wegens gebrek aan financiën.

Mechelen heeft geen vliegveld, maar de meeste reizen naar Brussels International Airport ligt op 25 km afstand.Het draait zowel bussen en treinen van en naar Mechelen de hele dag.