Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Waterloo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Waterloo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Waterloo mini-gids

Autoverhuur Waterloo
Autohuur Waterloo

Waterloo is een stad in het centrum van België ligt in het noorden van de zuidelijke regio van Waals.De hoofdstad van België te Brussel Waterloo is gelegen op ongeveer 15 mijl ten noorden van.In 2008 heeft de bevolking van de stad in termen van bijna 30.000 en de stad woont vooral op het toerisme. Het was hier dat de beroemde Slag bij Waterloo plaatsvond en veel mensen nemen de reis naar Waterloo als gevolg van deze historische gebeurtenis.

18. Juni 1815 werd de Slag van Waterloo, die werkelijk plaatsvonden 5 km ten zuiden van de stad. De Fransen, onder leiding van Napoleon werd verslagen door de Britten en Pruisen inbegrip van generaal Arthur Wellesley en de hertog van Wellington in de finale. Dit was de definitieve nederlaag van de Franse keizer en zijn laatste gevecht, voordat hij werd afgezet. Bezoekers kunnen meer leren over de strijd en het gebied attracties bezoeken, zoals het Wellington Museum.

Brussels International Airport is 25 mijl ten noorden van Waterloo, terwijl de Brussels South Charleroi Airport ligt op bijna 30 km ten zuiden van Waterloo.