Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Tuzla

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tuzla zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tuzla mini-gids

Autoverhuur Tuzla

Autohuur Tuzla – Foto: © Tarabosh

Tuzla ligt in het noordoosten van Bosnië-Herzegovina , bijna 75 km van Sarajevo .Tuzla ligt niet ver van de oostelijke grens met Joegoslavië en dat is ongeveer net zo ver van de noordelijke grens met Kroatië .Tuzla is de derde grootste stad van het land met een bevolking van meer dan 140, 000 (2006). De naam komt van de Turkse betekenis van het woord zout, en de stad is bekend voor het zout veren voor duizenden jaren.

Toeristen zijn zeer geïnteresseerd in de zoutmijnen en Tuzla Panonika Lake is een kunstmatig meer met zout water in het centrum. Zoals met andere gebieden in Bosnië-Herzegovina Tuzla is een groen en plat Erik stad met meer parken. Een deel van de stad en vooral de oude stad werd verwoest tijdens de burgeroorlog in het begin van 1990, maar toch is het een historische ervaring om de oude stad te bezoeken. Tuzla wordt gekenmerkt door de vele prachtige moskeeën in aanvulling op een orthodoxe kerk.

Tuzla International Airport ligt in Dubrava ongeveer 30 mijl ten noorden van Tuzla.

Nederlands