Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kamloops

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kamloops zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kamloops mini-gids

Autoverhuur Kamloops
Autohuur Kamloops

Kamloops is een Canadese stad ligt ten zuidoosten van de provincie British Columbia. De provincie ligt ten zuidoosten van het land en grenst aan de Verenigde Statenin het zuiden.Het is gelegen in hetzelfde gebied als de rivieren de Noord-en Zuid-Thompson Thompson voldoet en wordt Thompson River. Het is ongeveer 250 km naarVancouver in het zuidwesten en het duurt bijna 3 uur te rijden naar de grens.Kamloops werd opgericht in 1813 en de bevolking is nu bijna 70, 000 (2008).

Kamloops biedt zowel attracties en activiteiten gedurende het hele jaar. In de winter, Kamloops gewild om zijn wintersport activiteiten zoals sneeuwscooter en sleeën en Sun Peaks Resort is de op twee na grootste skigebied. Populaire zomer ook paardrijden, kanoën en kajakturer en vissen. Het hele jaar door kunt u een bezoek aan de BC Wildlife Park, dat is een mengsel van een dierentuin en een activiteitencentrum. Kamloops termijnen ook een oude stoomlocomotief die griezelige ghost tours rond Halloween, in de winter gezellig reizen draait met Kerstmis.

De dichtstbijzijnde luchthaven heet Kamloops Airport en is gelegen ca. 10 km buiten de stad.