Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vancouver

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vancouver zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vancouver mini-gids

Autoverhuur Vancouver
Autohuur Vancouver

Vancouver is de grootste stad van Canada achtste en de grootste in het land ten westen van de kust met een bevolking van meer dan 570, 000 (2006).In de hele regio wonen ongeveer twee miljoen inwoners, waardoor het gebied de derde grootste in het land.Vancouver is zeer ten zuidwesten van de provincie British Columbia. Het ligt vlakbij de grens met de Verenigde Staten en in Vancouver Ijsland.

Vancouver heeft veel te bieden voor zowel de outdoor en indoor activiteiten. Op regenachtige dagen kan het leuk zijn om een van de vele musea van de stad, zoals het Museum van Vancouver te bezoeken. Hier kunnen bezoekers zien artefacten uit de hele wereld, waaronder een mummie uit Egypte. Vancouver staat bekend om haar vele parken en de stad opgemaakt meer dan 200 Stanley Park is een van de grootste in de wereld en zetten de dierentuin, restaurants, mooie picknickplaatsen, een aquarium en nog veel meer.

Vancouver International Airport heeft vluchten naar Europa, Azië, Amerika, als binnenlandse vluchten.De luchthaven is de tweede grootste in Canada en bevindt zich 12 km buiten het stadscentrum.