Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mississauga

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mississauga zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mississauga mini-gids

Autoverhuur Mississauga
Autohuur Mississauga

Mississauga is Canada’s zesde grootste stad met een bevolking van bijna 670.000 (2006).Mississauga ligt 20 km ten zuidwesten van het land de grootste van de stadToronto en dicht bij de oevers van Lake Ontario.De stad behoort tot het zuidelijke deel van de provincie Ontario ten zuiden van het land. Het duurt slechts 4 uur rijden van Mississauga de stad Detroit, gelegen in het noorden van de Verenigde Staten.

Mississauga heeft een haven genaamd Port Credit. Dit is een historische stad met gezellige straatjes en gebouwen en gezellige restaurants, bars en cafes. Een andere historische attractie zijn Benares Historisch Huis uit het begin van 1800, en zijn geschiedenis wordt verteld in het Bradley Museum. Ook hield Festiviteiten voor het hele gezin, Waterfront Festival, het Festival van brood en honing en een processie Santa Claus Parade rond de kerst. Square One Shopping Centre is een van de grootste winkelcentra in Canada centra, en Playdium is een spel en activiteiten centrum.

Toronto Pearson International Airport is het grootste vliegveld in het land en is gelegen ca. 15 minuten buiten Mississauga.