Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Winnipeg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Winnipeg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Winnipeg mini-gids

Autoverhuur Winnipeg
Autohuur Winnipeg

Winnipeg ligt in de zuidelijke provincie Manitoba, Canada. De provincie grenst aan de Verenigde Staten in het zuiden, en het is een iets meer dan 100 mijl uit Winnipeg naar de grens.De stad ligt langs de rivieren tijdens de Red en Assiniboine, en dit punt is ook bekend als de vorken. Winnipeg is de grootste stad en hoofdstad van de provincie, en in 2008 de inwoners gemeten op meer dan 630 000

De Fransen waren de eerste Europeanen die naar het gebied kwamen in 1738. Bezoekers kunnen een hoop leren over de geschiedenis door een bezoek aan diverse historische bezienswaardigheden. Fort Gibraltar en het Maison du Bourgeois is een historisch museum is geopend van mei tot augustus, terwijl de Neder-Fort Garry National Historic Site van Canada is een historische plek voor de bonthandel. De stad is beroemd om zijn vele festivals, waaronder Canada Inns Winter Wonderland, Folklorama, Winnipeg Jazz Festival en Manito Ahbee Festival.

De officiële naam van de luchthaven, is de Winnipeg James Richardson Armstrong International Airport ligt op ca.. 8 km buiten het centrum.