Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Larnaca

Wil je de stad Larnaca bezoeken voor je volgende vakantie? Maak je je zorgen over het vinden van betaalbare autohuurservices voor een gemakkelijke en soepele verplaatsing in de stad? Er zijn veel autoverhuurbedrijven die budgetvriendelijke autoverhuurdiensten in de stad aanbieden. Dit maakt het huren van een auto gemakkelijk en zorgenloos. Om te genieten van alle comfort kun je je favoriete huurauto online huren via een van de websites van het autoverhuurbedrijf. 

Larnaca reisgids

Autoverhuur Larnaca
Autohuur Larnaca

De stad Larnaca ligt aan de zuidkust van Cyprus. De stad wordt in het Turks Larnaka of Iskele genoemd. Er wordt gezegd dat het de oudste stad van Cyprus is. Volgens de geschiedenis werd de stad in de oudheid Kition genoemd, vooral omdat men dacht dat Noah’s kleinzoon Khittim ongeveer 6000 jaar geleden met de eerste nederzetting begon. De stad Larnaca heeft prachtige historische plaatsen zoals het kasteel van Larnaca, de kerk van Sint Lazarus, het Kamares-aquaduct, die je kunt bekijken tijdens het verkennen van de stad. 

De stad Larnaca is een van de geweldige badplaatsen in het land en het is de hoofdstad van het gelijknamige district. Met een geschatte bevolking van 85.000 inwoners is de stad de derde grootste stad van het land na Limassol en Nicosia. De stad is ook een van de belangrijkste toeristische centra op het eiland. Het is bekend dat de stad veel mooie neven atracties heeft die je niet wilt missen. De stad is populair vanwege de lekkere zeevruchten, het bruisende nachtleven en de prachtige stranden. 

De stad Larnaca wordt in het westen begrensd door het district Limassol en in het oosten door Famagusta. Ook wordt de noordgrens van de stad bezet door het district Nicosia. Larnaca neemt ook deel aan sport, en ze hebben twee belangrijke lokale voetbalteams waaronder AEK Larnaca FC en ALKI Larnaca. De stad Larnaca heeft ook internationale wedstrijden gehouden, waaronder FIVB Beachvolleybal SWATCH Jeugd Wereldkampioenschap in 2012, het Europese Wereldkampioenschap Onder 17 in 1992, de Europese Finale Wereldkampioenschappen Onder 19 in 1998 en de Europese kampioenschappen schieten en andere opmerkelijke evenementen. 

Bovendien heeft de stad altijd veel activiteiten tijdens haar festivals. Een van de meest populaire festivals is de Kataklysmos, ook wel het vloedfeest genoemd, dat meestal in de vroege zomer plaatsvindt met veel culturele evenementen. Om het interessanter te maken, heeft de stad gunstige weersomstandigheden, waardoor het een populaire plek is om in te wonen. De hoogste temperatuur ooit geregistreerd in de stad Larnaca was in juli, die 38.9 °C was. De laagste of koudste temperatuur ooit geregistreerd in Larnaca was in februari, namelijk -2.8 °C. 

Op ontdekking met je huurauto

Er zijn veel aantrekkelijke en geweldige plekken die je kunt verkennen in Larnaca. Het gebruik van een huurauto biedt je exra bewegingsvrijheid. Een van de belangrijkste plaatsen die je moet overwegen, is de Agios Lazaros, ook wel bekend als de kerk van Sint Lazarus. Hier vind je het graf van Lazarus en verschillende ongelooflijke schilderijen. De kerk bevindt zich aan het centrale plein van Larnaca. De geschatte afstand van de luchthaven naar de locatie is 6.9 km via B4, wat ongeveer 11 minuten duurt om er te komen met je huurauto. 

Een andere interessante plek die je moet hebben gezien tijdens een bezoek aan Larnaca is het Pierides Archaeological Foundation Museum. Het museum omvat verschillende privévertoningen van prachtig Cypriotisch antiek, dat Demetrios Pierides vele jaren geleden verzamelde. De afstand van de luchthaven naar het museum is ongeveer 7.5 km via B4, wat je 15 minuten kost om er te komen met je huurauto. Door het nemen van andere routes zoals Λεμεσού (Limassol) duurt het echter langer om op de locatie te komen. 

Verder moet je enkele van de fantastische stranden bekijken tijdens je bezoek aan Larnaca. Geniet van de zeebries op een van de populaire stranden zoals het Mackenzie-strand, ook bekend als Mackenzy. Het strand beschikt over cafés, restaurants, zwemmen en vele andere natuurlijke sites die u aantrekkelijk zult vinden. De geschatte afstand van de luchthaven naar het strand is 8.9 km via Μενεού (Meneu), wat ongeveer een traject van 17 minuten is om er te komen met je huurauto. Je kunt ook plaatsen bezoeken zoals de Hala Sultan Tekke, het fort van Larnaca, het Kamares-aquaduct en nog veel meer. 

Luchthavens

Er zijn twee grote luchthavens dicht bij de stad Larnaca. Een van deze luchthavens is de internationale luchthaven van Larnaca. De luchthaven ligt op ongeveer 4.5 km ten zuidwesten van het centrum van Larnaca op Cyprus. De luchthaven bedient Larnaca, Zuidoost-Nicosia en Limassol. Larnaca Airport is de belangrijkste en drukste luchthaven van Cyprus. 

De luchthaven heeft in 2008 meer dan 5.4 miljoen passagiers bediend. Er zijn 30 chartermaatschappijen en 30 internationale luchtvaartmaatschappijen. Bovendien zijn er veel autoverhuurdiensten op de luchthaven waaruit je kunt kiezen. Sommige van deze verhuurbedrijven zijn Sixt, Europcar, InterRent, Budget, Avis en Hertz. 

Voor meer opties kun je ook het type auto kiezen dat je wilt huren, waaronder Economy, Convertible, SUV’s, Compact, Minivan en nog veel meer. Een andere luchthaven dicht bij de stad Larnaca is de Phapos of Pafos International Airport. Deze luchthaven ligt 17 km buiten Paphos. Het dient als een toegangspoort voor mensen die Paphos en de omliggende dorpen en steden bezoeken. Ook liggen populaire resorts in Limassol en Larnaca binnen het bereik van de luchthaven. 

Verkeer

Waarom je je zo goed kunt verplaatsen binnen de stad Larnaca, is voornamelijk te danken aan het goed aangelegde wegennetwerk. De wegen in Larnaca zijn in goede staat. Larnaca heeft echter, net als elke andere interessante stad, zijn spitsuur. Het wordt aanbevolen om tijdens het verkennen van Larnaca deze spitsuren te vermijden. De ochtendspits in de stad is van 7:00 uur tot 10:00 uur en de avondspits valt tussen 15:30 uur en 19:30 uur. 

Bovendien moet je tijdens het verkennen van de stad vermijden de snelheidslimieten te overtreden met je huurauto. De maximumsnelheid die je op de snelweg mag rijden, mag niet hoger zijn dan 100 km/u, terwijl je niet sneller mag rijden dan 50 km/u op wegen in de bebouwde kom. Verder zijn er veel parkeermogelijkheden waar je gebruik van kunt maken tijdens het verkennen van de stad. Sommige van deze opties omvatten kort parkeren, lange termijn parkeren en nog veel meer.