Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Protaras

Als u van plan bent uw volgende vakantie in Protaras door te brengen en u opzoek bent naar de mogelijkheden voor autoverhuur, hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Voornamelijk omdat u terecht kunt bij een groot aantal autoverhuurbedrijven op de luchthaven of heel dichtbij. Nog eenvoudiger is dat u gebruik kunt maken van de beschikbare websites van deze bedrijven. 

Protaras reisgids

Autoverhuur Protaras
Autohuur Protaras

Protaras is overwegend een ressort voor toeristen in de Paralimni gemeente in Cyprus. Voordat de stad werd gesticht, besloeg Leukolia, de oude stad, de regio. Leukolia had een kleine veilige haven voor de Atheense Demetrius Poliorketes die tijdens de oorlog in 306 voor Christus een toevlucht zocht. De stad Protaras staat ook bekend als “het land van windmolens” en het behoudt de interessante kwaliteit uit het verleden en de geschiedenis rondom de stad. 

De stad heeft zandstranden en hemelsblauwe wateren met de meest populaire plek die bekend staat als de Fig Tree Bay. Daarnaast is Protaras een van de meest voorkomende duikbestemmingen en heeft het enkele van de beste duiklocaties van Cyprus. De stad heeft meer dan 20.000 inwoners en de officiële taal is modern-Grieks, maar sommige van de inheemse bevolking spreken nog het Cypriotische dialect. De mensen van de stad zijn ook erg vriendelijk en gastvrij. 

Qua klimaat heeft Protaras een van de beste klimaten in Cyprus met een geregistreerde lage temperatuur van 7 °C en hoge 33 °C. De stad ervaart lage temperaturen rond begin december tot half maart. Als u van de zandstranden wilt genieten, is het raadzaam om de stad tussen begin juni en eind september te bezoeken. Dit komt omdat de temperatuur rond deze periode perfect is voor verschillende soorten buitenactiviteiten zoals duiken, zwemmen en dergelijke. 

Protaras heeft een significant aantal historische gebeurtenissen opgeschreven en wanneer u de stad bezoekt, vindt u verschillende historische centra die u kunt bezoeken. Ook vindt u door de mens gemaakte structuren, die uw verblijf onvergetelijk maken. Van de prachtige stranden tot de kapel, de Blue Hole, de baai van Malama en de baai van Decosta, er zijn zoveel plekken om te bezoeken in deze stad. U kunt ook een bezoek brengen aan de Protaras-duiklocatie Cyclops Bay voor commerciële duikopleidingen en technisch duiken. 

Op verkenning met uw huurauto

In Protaras zijn er verschillende interessante plaatsen die u kunt bezoeken met een huurauto. Een van deze plaatsen is Sunrise Beach, dat wordt beschouwd als een van de mooiste plekken in de stad. Het strand is een goede bestemming voor verschillende soorten leuke activiteiten. Vanaf de luchthaven ligt het strand op ongeveer 69 km en met een huurauto is de geschatte reistijd ongeveer 1 uur en 12 minuten. Natuurlijk zijn de afstand en tijd afhankelijk van waar u vandaan komt. 

Als u op zoek bent naar een plek om te pronken met uw duikvaardigheden, dan is de Sirena-baai een andere interessante plek die u in Protaras kunt bezoeken. Het wordt beschouwd als een van de meest bezochte en meest voorkomende duiklocaties in de stad. Dus als u op zoek bent naar een plek om ook te socialiseren, is deze baai perfect voor u. Met een huurauto kunt u vanaf Sunrise Beach na ongeveer 10 minuten aan de baai zijn, omdat de geschatte afstand 5.3 km is. 

Protaras biedt ook een interessant nachtleven. U kunt een van de vele bars en restaurants in de stad bezoeken. Een van de populairste bars is de Rockafellas-bar. Naar de bar gaan vanaf Sunrise Beach duurt naar schatting ongeveer 3 minuten met een huurauto voor een reis van 500 m. 

Luchthavens

Helaas zijn er geen luchthavens in Protaras. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven Ercan in Nicosia. De luchthaven ligt op ongeveer 55 km van de stad. De luchthaven is verbonden met tal van lokale en internationale bestemmingen. De populairste bestemmingen die vanaf de luchthaven worden bezocht, zijn Adana, Istanbul, Ankara, enzovoort. 

Andere luchthavens in de buurt van Protaras zijn de internationale luchthaven van Larnaca, de internationale luchthaven van Paphos, de internationale luchthaven Beirut-Rafic Hariri, enzovoort. U zult het indrukwekkend vinden hoeveel verschillende autoverhuurbedrijven zich op de luchthavens bevinden of in de buurt ervan. Sommige van deze diensten omvatten Europcar, Sixt, Budget, enzovoort. 

Voordat u een autoverhuurbedrijf kiest, is het aanbevolen om de algemene voorwaarden door te nemen, zodat u een basiskennis hebt van wat u wel en niet moet doen. Daarnaast wordt geadviseerd om vragen te stellen over verschillende onderwerpen die u verwarrend vindt. 

Verkeer

Een van de goede dingen van Protaras is dat de wegen in goede staat verkeren. Dus als u in de stad rijdt, zult u geen probleem hebben zolang u niet tegen de snelheidslimiet ingaat. De ingestelde snelheidslimiet voor snelwegen en snelwegen is 100 km/u, voor de bebouwde kom is dit 50 km/u en voor andere wegen 80 km/u. 

Ook vindt u verschillende soorten parkeeropties die u in de stad kunt gebruiken. Deze parkeeropties variëren van parkeerterreinen tot parkeergarages en valet parkings bij verschillende hotels. Ook vindt u verschillende parkeergarages op verschillende locaties om uw huurauto te parkeren.