Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Nicosia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Nicosia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Nicosia mini-gids

Autoverhuur Nicosia
Autohuur Nicosia

Nicosia is gelegen in Cyprus en is de hoofdstad.Met zijn 200.000 inwoners, de stad is Cyprus het grootste. De Griekse naam Lefkosia stad. Het kapitaal is verdeeld in een Grieks-Cypriotische en een zone. Vanaf hier de boot naar de Cypriotische stad Limassol en Larnaca.

Nicosia te hebben plaatsgevonden rond 295 v.Chr Kr. De naam van Nicosia werd geopend in de Middeleeuwen. In 1192 werd de stad de hoofdstad van de koningen van Cyprus. Old Town heeft een aantal cafes waar de authentieke Cypriotische koffie. Onder de bezienswaardigheden van de stad zijn de gotische kathedraal van St. Sophia uit de jaren 1200, dat wordt omgezet naar moskee. Mustafa Pahsa geloofden dat de profeet Omer woonden hier toen hij de stad bezocht. De stad heeft verschillende musea, zoals het archeologisch museum, Motorcycle Museum en de historische musea. Jaarlijkse stad Cyprus International Film Festival en het tennistoernooi, de Davis Cup. Nicosia een bruisend nachtleven.

Larnaca International Airport ligt 40 kilometer buiten de hoofdstad.