Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Malmö

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Malmö zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Malmö mini-gids

Autoverhuur Malmö
Autohuur Malmö

De kuststad Malmö ligt in het zuiden van Zweden, en de eigendom van Skåne.Gelegen op de Øresund – direct tegenover Kopenhagen in Denemarken. Vanuit Malmö zijn er de weg en het spoor naar Denemarken via de Øresund-verbinding.

Malmö is Zweden 3 na grootste stad van Stockholm en Gotenburg, met 286.500 inwoners (2009).De stad heeft een rijk cultureel leven, goede winkels en een bruisend nachtleven met restaurants, pubs, nachtclubs en casino. Daarnaast zijn er diverse grote parken en groene ruimte.

Oude stad – het historische gedeelte van de middeleeuwen is een van de toeristische attracties van Malmö. Er is zo’n City Hall uit 1546, Dringenbergska boerderij uit de jaren 1300, Jörgen Kock huis uit 1523 en St. Petri kyrkan uit 1332.

Kasteel Malmöhus van de 1500 is ook een populaire attractie. De stad heeft ook de kunst museum en de culturele en Natural History Museum, en verder ligt het mooie Kasteel Park.

Folkets Park in Malmö is een geweldige attractie voor gezinnen met kinderen. Hier vindt u vele activiteiten en pretpark met een groot reuzenrad. De stad waterpark “AQ-VA-kul” is een bezoek waard.

Langs de hele kust zijn er veel zwemmen in de zomer, en Ribersborg Beach is de meest populaire stranden.

Malmö – Sturup Airport ligt op 30 km ten zuidoosten van het centrum.