Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Silkeborg

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Silkeborg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Silkeborg mini-gids

Autoverhuur Silkeborg
Autohuur Silkeborg

Silkeborg ligt in Midden-Jutland – in een van Denemarken’s meest gevarieerde landschappen.Rond de stad – die 41.979 inwoners (2009) – het is een heuvelachtig terrein met beboste heuvels en kleine, schilderachtige meren heeft.

Een van de hoogste punten van Denemarken – Himmelbjerget (147 m) – in de buurt, en een reis naar het oude stoomschip “Hjejle” op Silkeborgsøerne is een van de meest populaire toeristische attracties.

Veel van de andere sites Het karakter van Silkeborg is een kunstby. U moet eerst en vooral Silkeborg Art Museum en Kunstcenteret Silkeborg Bad vermeld. Of u kunt een bezoek brengen   Silkeborg Museum, waar u ervaring kan een van de beroemde “Europa’s meest mos mummies” – Tollundmanden, die leefde 300 tot 400 voor ChristusKr. Ook Jysk Automobiel Museum kan een bezoekje waard zijn, en u met kinderen reist, een bezoek aan het centrum ervaring “Geef het Palade gas” nauwelijks te verwachten.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Karup Airport, gelegen 33 km van Silkeborg – maar ook de luchthaven van Billund en Aarhus Airport is gelegen binnen een redelijke afstand (respectievelijk 68 en 86 km).