Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Skive

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Skive zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Skive mini-gids

Autoverhuur Skive
Autohuur Skive

Skive (20.686 inwoners in 2009) ligt in Midden-Jutland – in het bijzonder, het schiereiland Salling, waar de Karup Å uitmondt in de Limfjord.

Hoewel de meeste van de schijf centrum bestaat uit gebouwen uit de late 1800 en begin 1900, kan verwachten dat de stad haar geschiedenis terug naar middeleeuwse tijden. De oorspronkelijke middeleeuwse architectuur wordt momenteel vertegenwoordigd door het landgoed Crab Holm (zoals het huis van een volkshogeschool) en Onze-Lieve-Vrouw Kerk – die beide behoren tot de belangrijkste disc de attracties.

De nabijheid van de Limfjord en Karup Om dat te doen heeft de stad veel geïnvesteerd om toeristen die genieten van het zeilen en vissen aan te trekken. Het is ook goed zwemmen, niet ver van het centrum. U kunt de ferry anders nemen om de idyllische Limfjordsøya Fur (de overtocht duurt slechts een paar minuten), waar je kunt studeren fossielen, beleef spannende kunst – of gewoonweg ontspannen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Karup Airport, gelegen 30 km ten zuiden van de schijf – terwijl de afstand tot de Aalborg

Airport is 78 km.