Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Torshavn

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Torshavn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Torshavn mini-gids

Autoverhuur Torshavn
Autohuur Torshavn

Tórshavn is de hoofdstad van de Faeröer eilanden, gelegen in de Atlantische Oceaan tussen SchotlandIJsland en Noorwegen.Faeröer is formeel een onderdeel vanDenemarken, maar heeft sinds 1948 had intern zelfbestuur.De archipel heeft twee officiële talen: de Faeröer en het Deens.

Stad Tórshavn, die reeds werd opgericht in 825 jaar van de Noorse kolonisten, heeft 12.345 inwoners (2007), terwijl de bevolking van de gemeente Tórshavn is ca.20.000. Faroe Eilanden bestaat uit 18 grote en kleine eilanden, Tórshavn is de grootste van hen – Streymoy.

In de oude stad van Tinganes zijn er verschillende overlevende gebouwen uit 1500 – en 1600’s – allemaal met gras op het dak. Anders, het Cultureel Centrum Nordic House vanuit Tórshavn attracties. Het werd gebouwd in 1983, en heeft een interessante architectuur in glas en staal – maar met een traditionele grasdak. Andere bezienswaardigheden: Listasavn Eilanden (Faeröer Art Museum) en de eilanden Archeologische Minni Longing (Faroe Islands National Museum).

enige luchthaven Faeröer is Vágar Floghavn eiland Vágar. Anders is het een veerverbinding vanuit Tórshavn naar Hanstholm en Esbjerg in DenemarkenBergen in Noorwegen, Scrabster in Schotland en Seydisfjordur het eiland.