Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Zittau

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zittau zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zittau mini-gids

Autoverhuur Zittau
Autohuur Zittau

Zittau is gelegen in het oosten van Duitsland – in de deelstaat Saksen, dicht bij de grens met zowel Polen en de Tsjechische Republiek. Alleen de rivier de Neisse Zittau scheidt van de Poolse steden en Sieniawka Porajów – en de afstand tot de Tsjechische grens ligt op slechts 3 km. Vandaag Zittau heeft ongeveer 29.000 inwoners – die tijd is een duidelijke daling van de meest bevolkte periode op die Duitsland werd in tweeën gespleten.Op het hoogtepunt van de bevolking was toen twee keer zoveel mensen hier.

Er zijn een aantal opmerkelijke gebouwen uit de Middeleeuwen en de Renaissance in Zittau. Het belangrijkste is Salzhausen / Mars Cijfers (1511), Altes Gymnasium (1571), am Markt Domspachhaus (1553) en Heffterbau – dat deel uitmaakt van een oud Franciscaner klooster uit de vroege jaren 1600. Dit is ook Kulturhistorisches Franziskanerkloster Museum, waar u zie je een verzameling van “Fastentücher” (vaste tafelkleden) uit het jaar 1500.

Verscheidene van prachtige kerken van de stad vinden hun oorsprong in de middeleeuwen, hoewel het later is onderhevig aan grote veranderingen / wijzigingen. St. Johannis-Kirche werd gebouwd in 1291, maar was afgebrand en herbouwd in 1700. De Frauenkirche (gebouwd in 1355) is verwoest door brand (gerestaureerd in 1600) – terwijl Weberkirche / Drefaltigkeitskirche, die oorspronkelijk werd gebouwd ca. 1500, is uitgebreid gerenoveerd en uitgebreid in 1700.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Dresden Airport, gelegen 77 km ten noordwesten van Zittau. Het kan ook worden vermeld dat de luchthaven van Praag in de Tsjechische hoofdstad is Zittaus gemeenschap – ca. 95 km ten zuiden van de stad.