Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Liverpool John Lennon Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Liverpool John Lennon Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Liverpool John Lennon Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Liverpool John Lennon Luchthaven
Autohuur Liverpool John Lennon Luchthaven

Liverpool John Lennon Airport (LPL) ligt 12 km ten zuidoosten van Liverpool. Er zijn regelmatige busverbindingen tussen Liverpool en de luchthaven, en vanaf het treinstation in Liverpool kan bereiken de meeste bestemmingen in Engeland. Vijf bedrijven bieden autoverhuur.

Tot 2007 was het een van de luchthavens in Europa, met een snelle groei van 875.000 passagiers in 1998 tot ongeveer 5,5 miljoen in 2007.In 2008, 5,33 miljoen passagiers gebruik van de luchthaven. De drukste routes (2008) is MalagaDublinAlicanteAmsterdam en Palma de Mallorca.

Aangezien het vliegveld vernoemd naar de legende John Lennon in 2002, heeft de luchthaven zwaar geïnvesteerd in de kunst. Verschillende tentoonstellingen hebben met het leven van John Lennon en werk te doen.
Liverpool heeft een goede selectie van de tax-free, apotheken en andere winkels en 12 verschillende restaurants. Een van de attracties is de mogelijkheid om vergaderzalen en gebedsruimte, draadloos internet beschikbaar voor een vergoeding te huur. Hampton by Hilton met 160 kamers ligt nabij de luchthaven.