Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Wolverhampton

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Wolwerhampton zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Wolwerhampton mini-gids

Autoverhuur Wolwerhampton
Autohuur Wolwerhampton

Wolverhampton is een stad die behoort tot de Engels graafschap West Midlands. De stad ligt in het westen van het centrale gedeelte van Engeland en het land de tweede grootste stad Birmingham is gelegen op 20 kilometer ten zuidoosten van de stad.Wolverhampton is opgericht door Lady Wulfruna in 985 en nu 000 levende meer dan 250 in de stad.Wolverhampton is een van de steden die deel uitmaken van de Black Country, dat is een term voor een zwaar geïndustrialiseerd gebied in Engeland.

Vóór de Industriële Revolutie, Wolverhampton een markt die gespecialiseerd zijn in wol, en later met de steenkoolindustrie. Verschillende musea in de stad biedt een introductie op de industrie en de geschiedenis van Wolverhampton. Vele oude gebouwen zijn hier ook gevonden, met inbegrip van de Kerk van St. Peter uit de jaren 1400. Wickid Animal Adventure is een kleine dierentuin die open is bijna elke dag, en Northycote Farm en Country Park is een 400 jaar oude boerderij.

De dichtstbijzijnde luchthaven voor geregelde vluchten van Birmingham International Airport. De luchthaven ligt op ca.. 30 km ten zuiden-westen van Wolverhampton.