Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Paldiski

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Paldiski zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Paldiski mini-gids

Paldiski

Autohuur Paldiski

Paldiski is een kleine stad ligt aan de noordkust van Estland. Het is gelegen aan de westzijde van het land, op een schiereiland genaamd Pakri dat een locatie in de Oostzee heeft. Het is slechts ca.. 50 km naar de hoofdstad Tallinn, die ligt in het oosten.De stad behoorde tot de Zweden onder de naam Rågervik totdat de Russen overnam in 1700. De bevolking is gemeten op ongeveer 4000 (2008).

De ijsvrije haven van Paldiski is al lange tijd belangrijk voor zowel Estland en Rusland , en de Russische Marine had al lang de plaats van die basis.De bevolking is sterk gedaald in de afgelopen jaren als gevolg van een Russische nucleaire reactor die hier was, en de bewoners verplaatst, omdat de haven is besmet met radioactieve afval.   Pakri schiereiland heeft een prachtige hoge kliffen, de uitnodigende stranden en dat hoogste vuurtoren van Estland is hier gevestigd. Er zijn veerverbindingen tussen Paldiski en Kappelskär in Zweden .

De internationale luchthaven van Tallinn genaamd Lennart Meri Tallinn Airport ligt ongeveer 50 km ten westen van Paldiski.

Nederlands