Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Espoo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Espoo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Espoo mini-gids

Autoverhuur Espoo
Autohuur Espoo

Espoo (Zweeds: Espoo) is Finland een na grootste stad met 244.300 inwoners (2009).Het is gelegen in het landschap Nyland (Uusimaa) aan de zuidkust, de Golf van Finland – ca. 20 km ten westen van de hoofdstad Helsinki. De stad is zeer specifiek georganiseerd, dat zij niet over elke grote stad. De gebouwen liggen verspreid over een groter gebied, die zeven centra en 55 stadsdelen omvat.

Een van de meest populaire attracties in Espoo Art Museum is Emma (Espoo Museum of Modern Art), Espoo City Museum – en een bilmuseum en een stenen museum. Anders, Espoo kathedraal (uit 1400) en Noux National Park (een weinig ten noordwesten van het centrum) wordt genoemd. De stad staat bekend om haar mooie kustlijn en zijn uitstekend zwemmen – en 17 km ten noorden van de stad kunt u de noordse regio’s het grootste waterpark van een bezoek, “Serena”.

Mogelijkheden om te winkelen in Espoo is zeer goed. Er zijn diverse grote warenhuizen en winkelcentra, en meerdere kleine winkels. Het meubilair IKEA heeft ook een filiaal net buiten de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Helsinki-Vantaa International Airport, gelegen in de buurt van de hoofdstad.