Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Joensuu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Joensuu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Joensuu mini-gids

Autoverhuur Joensuu
Autohuur Joensuu

Joensuu, die ongeveer. 72.000 inwoners (2009), is een binnenzee in Oost-Finland, dat is een deel van het landschap Pohjois-Karjala (Noord-Karelië). De afstand ten oosten van de grens met Rusland is ongeveer 70 km.Opgericht in 1848, waar de rivier uitmondt in de Pielisjoki Pielinen, dat onderdeel is van het grootste meer van het systeem van Finland – Saimaameer (Zweeds: Saima).

Joensuu is dus een relatief jonge stad, die wordt beïnvloed door de architectuur. Zo zijn er weinig historische locaties in de stad. Joensuu is een populair vertrekpunt voor uitstapjes naar de oude orthodoxe munkeklostrene Uusi-Valano en Lintula (ongeveer 60 km verder naar het westen) – en het verkennen van de prachtige natuurgebieden in dit deel van Karelië.

Er zijn diverse grote winkelcentra in en rond Joensuu. Anders heeft de stad veel geïnvesteerd over kunst en cultuur – en de twee musea Ahio (Finse en Noord-Karelische kunst) en Joensuu Art Museum (Finse, Chinese, Griekse en Romeinse kunst – evenals orthodoxe iconen) is zeker een bezoek waard.

Luchthaven Joensuu Airport heeft dagelijkse vluchten naar de hoofdstad Helsinki.