Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mikkeli

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mikkeli zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mikkeli mini-gids

Autoverhuur Mikkeli
Autohuur Mikkeli

Mikkeli (Zweeds: St Michel) ligt in het zuidoostelijk deel van Finland, met name in het landschap Zuid-Savo.De plaats is voor het eerst genoemd in schriftelijke bronnen in 1323 en vernoemd naar de aartsengel Michael. Mikkeli was echter niet de status van stad tot 1838. Een arm van het grootste meer van Finland, Saimaameer, als tot Mikkeli – en hier is de veerdiensten met inbegrip naar Lappeenranta (Zweeds: Lappeenranta) in de zomer.

Mikkeli staat bekend om haar actieve nachtleven, en in het centrum zijn er tal van cafes, bars en nachtclubs. Van de sites anders bijzonder avonturenpark Visulahti genoemd – die ook de oudste was van Finland kabinet bezoeken, maar ook als “Miniland” (miniatuurmodellen van beroemde gebouwen in het Fins).

Anders zijn er diverse musea in Mikkeli (met inbegrip van een kerk museum, dat is opgenomen in de oudste stad van het gebouw – een van de steinsakristi 1500).Bovendien is zij van mening prachtige Mikkeli / St Michel kathedraal (in neo-gotische stijl uit de vorige eeuw) als een van de bezienswaardigheden.

De dichtstbijzijnde grote luchthavens Mikkeli Airport, Jyväskylä Airport (115 km ten noordwesten van Mikkeli) en Helsinki-Vantaa International Airport (230 km ten zuidwesten van Mikkeli).