Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Turku Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Turku Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Turku Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Turku Luchthaven
Autohuur Turku Luchthaven

Lufhavn Turku (TKU) gelegen op 4 km ten noorden van Turku in Finland. De bussen rijden ongeveer om de 20 minuten tussen de luchthaven en Turku. De autoverhuur bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven zijn Avis, Europcar, Scandia huur, Toyota schoon, Budget, Hertz en Sixt.

Ongeveer 320 000 personen bezocht Turku Airport elk jaar en is daarmee de vijfde grootste luchthaven in Finland na het aantal passagiers.
De luchthaven heeft een passagiersterminal speciaal ontworpen voor lavkostfly, zoals Wizz Air vliegt naar Boedapest, Dantzig, Riga en Warschau.samen een reis naar ongeveer 15 verschillende Europese bestemmingen vanuit Turku Airport.

Turku Airport heeft een restaurant, een cafe, plicht en een cadeauwinkel. Andere faciliteiten, een bank, baby / familiekamers en VIP-lounge. Er zijn geen hotels op de luchthaven.