Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Alexandroupolis

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alexandroupolis zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alexandroupolis mini-gids

Alexandroupolis
Autohuur Alexandroupolis

Alexandroupolis (Alexandroupoli) is gelegen in de noordoostelijke hoek van Griekenland, op slechts 40 km van de grens met Turkije. De stad is de hoofdstad van het administratieve district (prefectuur) Evros – gelegen in de regio Oost-Macedonië en Thracië.Alexandroúpolis heeft een bevolking van ca. 55.000 en is een van de belangrijkste havens in Griekenland.

De stad werd gesticht 300 jaar voorKr. van   Alexander de Grote (die is vernoemd) – maar hebben in het verleden onderhevig geweest aan veranderende regimes.In de jaren voordat in 1920 werd een deel van Griekenland, was het alleen de Turken en dan de Bulgaren, die heerste over de stad – en het was toen bekend door haar Turkse naam – Dedeagac.

Alexandroúpolis is nu vooral een industrieel en commercieel – en een belangrijk verkeersknooppunt tussen West-Europa, Oost-Europa en Turkije. De meest beroemde attractie in de stad zelf, is waarschijnlijk de dominante witte vuurtoren, die staat centraal in het havengebied.

Anders zijn er een aantal idyllische vissersdorpen in de onmiddellijke nabijheid van Alexandroúpolis – met inbegrip van Makri, die bekend staat om zijn beroemde grotten. Zowel de stad en het omliggende gebied kan ook bogen op een verscheidenheid aan prachtige stranden, die, dankzij de goede faciliteiten en een uitstekende kwaliteit van het water is gemarkeerd met blauwe vlaggen.

De luchthaven Alexandroúpolis Airport is ca. 7 km buiten het stadscentrum.