Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kavala

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kavala zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kavala mini-gids

Kavala
Autohuur Kavala

De havenstad Kavala ligt in het noorden van Griekenland, en is de hoofdstad van de regio ” Oost-Macedonië en Thracië “.De stad heeft 154.600 inwoners (2009) en is gevestigd aan Kavalabukten, tegenover het eiland Thasos.

Het westelijke deel van Kavala is een moderne stad met winkelcentra en winkels.Aan de oostkant vinden we de oude stad met historische huizen, kleine tuinen en smalle steegjes. De stad pittoreske haven met de kleurrijke vissersboten is een centraal punt voor toeristen.

De stad heeft een aantal monumenten uit de periode van de Turkse overheersing (de periode 1378 tot 1912), met inbegrip een Byzantijnse fort gelegen op de top van een heuvel – met een prachtig uitzicht over de stad en de haven.Overal in de stad (en het kasteel) is er een aquaduct uit de Romeinse tijd dat het water heeft geleid tot het fort.

Andere toeristische attracties in Kavala: een archeologisch museum – met bevindingen uit zowel het Neolithicum en de Bronstijd, tabak Museum en Folk Museum.Kavala is ook de geboorteplaats van Mohammed Ali (1769 – 1849), die wordt beschouwd als de grondlegger van de moderne Egypte, en een standbeeld is opgericht in de stad.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Kavalas International Airport – “Megas Alexandros” – die enigszins is zuidoosten van het centrum.