Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brindisi

Bent u van plan om voor uw volgende trip Brindisi te bezoeken? En vraagt u zich af of er autoverhuurbedrijven zijn die voordelige diensten aanbieden zodat u de mooie delen van de stad kunt verkennen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn veel mogelijkheden voor het huren van een auto die perfect bij u passen. Het boeken is ook heel eenvoudig. Desondanks kunt u online checken of de door u gewenste autoverhuurservice in de stad aanwezig is. 

Brindisi Gids

Autoverhuur Brindisi
Autohuur Brindisi

De stad Brindisi bevindt zich in de Italiaanse Apulia regio en is de hoofdstad van de provincie Brindisi. De economie van de stad is gebaseerd op chemische verwerking, landbouw, commerciële activiteiten en electriciteitsopwekking. De stad heeft momenteel meer dan 80.000 inwoners. Volgens de geschiedenis is de stad gesticht door de held Diomedes. Feit is echter dat de stad Brindisi al bestaat sinds de tijd van de oude Grieken en Romeinen. Steden in de buurt van Brindisi zijn Mesagne, San Pietro Vernotico en Cellino San Marco. 

De stad profiteert van een ligging aan de kust en heeft een geweldige haven die u kunt verkennen tijdens een bezoek aan de stad. De haven heeft een cruciale rol gespeeld in de historische groei van dit deel van Italië vanwege de actieve handel met Griekenland en andere landen die verder van Adriatische Zee liggen. Bovendien beschikt Brindisi over een uitgebreide collectie fantastische bouwwerken zoals de Chiesa di Santa Maria del Casale en het prachtige Castello Alfonsino. 

De stad heeft een gunstig klimaat, waardoor Brindisi een goede plek is om te wonen. Er zijn veel bezienswaardigheden die uw verblijf de moeite waard maken. Enkele van deze attracties zijn de Porticato dei De Cateniano, de Loggia di Palazzo Balsamo en het Provincial Archaeological Museum. Ook het levendige historische centrum van Brindisi bevat een aantal oude artefacten die u kunt bezichtigen. Tussen september 1943 en oktober 1944 fungeerde de stad als voorlopige zetel van de regering. 

Daarnaast vindt u in de stad prachtige kastelen met een rijke geschiedenis. Enkele van deze kastelen zijn Castello Svevo di Brindisi, Castello Alfonsino en andere geweldige kastelen die klaarstaan om door u ontdekt te worden. Ook zult u in Brindisi genoeten van heerlijk eten en lekkere wijnen. Enkele van de beroemde restaurants in Brindisi zijn de Officina dei Sapori Ostuni, Romanelli, Sciue Sciue, Masseria Li Veli, etc. De meeste hotels in Brindisi zijn omgeven door stranden met goede voorzieningen. We raden u aan om Google Maps te gebruiken bij het verkennen van de stad Brindisi. 

Ontdek met uw huurauto

De stad Brindisi heeft veel aantrekkelijke, mooie plekken om te worden verkend met een huurauto. U kunt beginnen met een bezoek aan het Cathedral Square. De maximum afstand naar het Cathedral Square is ongeveer 6 km, wat ongeveer 16 minuten duurt met de huurauto. U kunt tevens een stop maken bij de Colonne Romane, in het havengebied van Brindisi. Het is niet ver van Cathedral Square. 

En andere interessante plek om te verkennen is de Chiesa di Santa Maria – één van de beroemde religieuze bezienswaardigheden in de stad. Deze prachtige kerk ligt ten westen van Cathedral Square. De afstand is ongeveer 7 km, een rit die 21 minuten duurt met de huurauto. U kunt tevens het historische erfgoed van Brindisi verkennen. Eén van de belangrijkste musea die u kunt bezoeken is het Museo Archeologico Provinciale Ribezzo. Hier vindt u interessante voorwerpen die geassocieerd worden met de geschiedenis van Brindisi. 

Daarnaast kunt u enkele van de beroemde restaurants in Brindisi bezoeken om de beste traditionele gerechten van de stad te proeven. Als u een fan bent van pizza’s, dan moet u zeker een bezoek brengen aan Romanelli voor de beste pizza in de stad. De maximale afstand naar deze locatie is ongeveer 6,7 km, wat 19 minuten duurt met een huurauto. Andere plaatsen die u kunt bezoeken zijn het Beer Museum, Castello Svevo di Brindis, Loggia di Palazzo Balsamo, Tenuta Partemio, etc. Daarnaast zult u traditionele gerechten zoals Panzerotti, Focaccia Barese, Ragù alla Pugliese, etc. tegenkomen terwijl u in de stad uit eten gaat. 

Luchthavens

De stad Brindisi wordt bediend door vier luchthavens, waarvan er twee het meest populair zijn. Eén van de belangrijkste vliegvelden is het Brindisi Casale Airport dat alle delen van Salerno bedient en op slechts 6 km van het centrum van de stad ligt. Een andere luchthaven, bekend als de Salerno, ligt tevens in Brindisi in het zuiden van Italië. Autoverhuurbedrijven die u hier tegenkomt zijn onder andere Budget, Hertz, Europcar, Avis, etc. Beschikbare huurmogelijkheden zijn onder andere Economy, Luxury, etc. Enkele van de meest populaire vluchten die vanaf de luchthaven van Brindisi vertrekken zijn routes naar Pisa, Milaan en Verona

Eén van de vier luchthavens is het Bari Palese Airport dat zich in Bari bevindt. Dit vliegveld ligt ongeveer 8 km ten noordwesten van het stadscentrum. Autoverhuurbedrijven die beschikbaar zijn op Bari Palese Airport zijn onder andere Sixt, Hertz, Europcar, Budget, etc. Beschikbare huurmogelijkheden zijn onder andere Economy, SUV’s, Convertible, Minivans en nog veel meer. 

Een andere internationale luchthaven in de buurt van Brindisi is het International Airport Nënë Teresa, vaak aangeduid als Rinas International Airport. Dit vliegveld is 185 km van Brindisi verwijderd. U vindt er verhuurbedrijven zoals Enterprise, Avis, Alamo, Thrifty, Europcar, etc. Beschikbare huurmogelijkheden zijn onder andere Mini, Minivan, Economy, Compact en nog veel meer. Nationale luchthavens in de buurt van Brindisi zijn onder andere Lecce/Galatina en Grottaglie. 

Verkeer

Voordat u de stad Brindisi in uw huurauto gaat verkennen, zijn er een aantal zaken die u van tevoren moet weten zoals het verkeer, kwaliteit van de wegen, snelheidslimieten en parkeermogelijkheden. De meeste snelwegen in Brindisi zijn 3-baans snelwegen en hebben een maximum van 130 km/u. Alle andere snelwegen hebben een maximum snelheid van 110 km/u, bij landwegen is dit 90 km/u. U dient zich echter wel aan de verkeersregels en voorschriften te houden want bestuurders die de snelheidslimiet overschrijden, betalen een boete. 

De wegen in Brindisi zijn in goede staat. De meeste landwegen zijn smal, dus tijdens het rijden op deze wegen moet u voorzichtig zijn. Indien u niet in het bezit bent van een vergunning, moet u de Zona Traffico Limitato in Brindisi vermijden. Er zijn veel parkeermogelijkheden in Brindisi. Bechikbare parkeerplaatsen zijn onder andere Garage S. Chiara, Parcheggio Aeroporto Brindisi en Deposito Autorimessa di Palma. Onder parkeermogelijkheden vallen onder andere kort parkeren, per dag parkeren, lange termijn parkeren en nog vele anderen.