Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Caserta

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Caserta zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Caserta mini-gids

Autoverhuur Caserta
Autohuur Caserta

Caserta is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en behoort tot de regio Campania. De regio heeft een locatie in het zuidelijke deel van Italië en de stad ligtongeveer 40 km van de westkust rond de Middellandse Zee.De stad van Napels is te vinden sommigen. 35 km ten zuidwesten van Caserta, terwijl het land hoofdstad Rome ligt op ongeveer 200 km afstand.Caserta is gebouwd rond een fort op de 500’s, en vandaag is het aantal inwoners in circa. 75000 (2006).

Caserta is het best bekend om het prachtige Koninklijk Paleis met zijn weelderige tuinen en fonteinen. Paleis Palazzo Reale is het grootste paleis complex in Italië en is genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Het is gebouwd in 1700 voor de royalty’s van het gebied en blijkbaar bestaat uit meer dan 1200 kamers. Als u rond te reizen. 5 km buiten Caserta gekomen om de oude stad van Caserta Vecchia van de 700 met inbegrip van een kathedraal uit 1153

Luchthaven van Napels ligt ook wel Capodichino Airport ligt op ongeveer 30 km ten zuiden van Caserta.