Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Chiusi

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chiusi zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chiusi mini-gids

Autoverhuur Chiusi
Autohuur Chiusi

Chiusi is gelegen in de Apennijnen gebergte en heeft een bevolking van bijna 10 000 (2009). Het is gelegen in de provincie Siena en behoort tot de regio Toscane.De regio is centraal gelegen aan de westkust van Italië grenst aan de Tyrreense Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. Chiusi ligt ongeveer 130 km ten oosten van de kust en er zijn ca. 120 km van Florence in het noorden.

Chiusi was een belangrijke stad van de Etrusken, die in het gebied leefden tussen 1200 en 550 voor Christus Kr, en de stad werd veroverd door de Romeinen in 225 voor Christus Kr. Het is gebleken dat de overblijfselen van de Etrusken ook oude graven die dateren van rond 700 voor Christus Kr is mogelijk te zien in het Nationaal Archeologisch Museum. In het oude centrum zijn diverse historische gebouwen, waaronder de kathedraal dateert uit 1000, en een klokkentoren werd voor het eerst gebouwd in de jaren na 1200.

De luchthaven in Florence heet zowel Peretola Airport en de luchthaven Amerigo Vespucci ligt op ca.. 140 km van Chiusi.