Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Legnano

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Legnano zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Legnano mini-gids

Autoverhuur Legnano
Autohuur Legnano

Legnano is gelegen in de noordwestelijke hoek van Italië en behoort tot de provincie van Milaan.De provincie is gelegen in de regio Lombardije en de stad is gelegen in het noord-westelijke regio, dicht bij het grensgebied van Piemont. Het is slechts ca.. 40 km naar de Zwitserse grens in het noorden en de Italiaanse motemekkaet Milan ligt op ongeveer 30 km ten zuidoosten van Legnano.In 2009 was de bevolking ligt in de stad van bijna 60 000

Legnano is zeer bekend als de plaats waar de Lombard byforbund overwinning op Frederik Barbarossa in 1176 in de Slag bij Legnano. Dit is een oude stad die werd beslecht volgens de Romeinen, en van de historische monumenten en bezienswaardigheden is er ook een standbeeld gewijd aan de leider van de strijd in 1176 en de kerk van San Magno dat werd gebouwd in 1500. De laatste zondag van mei van elk jaar de strijd wordt gespeeld op en gevierd met parades en paardenraces.

Milaan Malpensa Airport is een van de drie luchthavens van Milaan en ligt ongeveer 20 km afstand Legnano.