Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Manfredonia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Manfredonia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Manfredonia mini-gids

Autoverhuur Manfredonia
Autohuur Manfredonia

Manfredonia is te vinden in de regio Apulië, gelegen in het zuidelijke deel van Italië en strekt zich over land de hiel uitzicht op de Middellandse Zee in het zuiden.De stad behoort tot de provincie Foggia is gelegen aan de Adriatische kust in het oosten, in de buurt Manfredoniabukta. De provinciale hoofdstad ligt op ca.. 40 km buiten van Manfredonia, terwijl de stad Napels ligt in het hele land, ongeveer 200 km ten westen van de stad.In 2009 was de bevolking bijna 60.000 inwoners van Manfredonia.

Manfredonia is gebouwd door koning Manfred rond het jaar 1260 nadat de bevolking moest de oude stad Siponto verlaten. Kasteel en delen van de muur eromheen werd gebouwd op 1100 – of 1200-eeuw en vandaag de dag het Nationale Museum is het historische museum. Basilica di Santa Maria Maggiore Siponto werd gebouwd in 1117 en staat vandaag de dag, waar Siponto is geweest, ongeveer 3 km uit Manfredonia. In de kerk van San Domenico, kunt u zien fresco’s uit de 1300.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bari Airport ligt op ca.. 100 km ten zuiden van Manfredonia.