Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Matera

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Matera zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Matera mini-gids

Autoverhuur Matera

Autohuur Matera

Matera is gelegen in het zuiden van Italië en de hoofdstad van de provincie Matera.De stad ligt in de regio Basilicata grenzend aan de Ionische Zee in het zuiden en de regio Apulië, gelegen op de hak van Italië, naar het oosten. Matera is gelegen in de Apennijnen gebergte en het over gaat. 250 km naar de stad van Napels is te vinden aan de westkust.Matera zou zijn gesticht door de Romeinen in de 3e eeuw voor Christus Kr, en leven vandaag de dag ongeveer 60 000 inwoners (2008).

De historische wijk is volgens sommigen als een van de eerste nederzettingen in Italië. De oude stad bestaat uit huizen of grotten die zijn uitgehouwen in de rots, en sommige van de straten gaan over het dak van sommige huizen. Hoewel veel van deze grotten is onbewoonbaar, kunt u nu vinden zowel bars en hotels in de oude stad.Op het Piazza Vittorio Veneto, er zijn veel mooie gebouwen uit 1600 – en 1700’s.

Verbleekt Airport behoort tot Bari en is ca.. 60 km ten noordoosten van Matera.

Nederlands