Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pordenone

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pordenone zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pordenone mini-gids

Autoverhuur Pordenone
Autohuur Pordenone

Pordenone ligt in de provincie met dezelfde naam en behoort tot de regio Friuli-Venetie Giulia. De regio ligt in het noordoosten van Italië, grenzend aan Slovenië in het oosten en Oostenrijk in het noorden.Pordenone is te vinden in de richting van de westelijke grensstreek, ongeveer 60 km van de Adriatische kust in het zuiden. Het is gelegen aan de oevers van een zijrivier die leidt naar de rivier Meduna en heeft een bevolking van iets meer dan 50.000 (2009).

Er zijn verschillende historische locaties in Pordenone, de kathedraal van St. Marcus uit de jaren 1300 met een 79 meter hoge klokkentoren en schilderijen van de kunstenaar Il Pordenone. De prachtige Palazzo Comunale, die werd gebouwd in 1291 herbergt een galerie en museum stad Art Museum is te vinden in het Palazzo Ricchieri dateert uit 1200’s. Onder andere musea kunt u een bezoek aan het archeologisch museum West Friuli Archeologisch Museum, dat is te vinden in het Castello di Torre van de 1100S.

Venetië Marco Polo Airport is een internationale luchthaven ligt op ca.. 60 km ten noordoosten van Pordenone.