Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pozzuoli

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pozzuoli zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pozzuoli mini-gids

Autoverhuur Pozzuoli
Autohuur Pozzuoli

Pozzuoli ligt in de provincie Napels, waar de stad van Napels ligt, en behoort tot de regio Campania.De regio is gelegen op het westen van Italië kust in het zuidelijke deel van het land en grenst aan de Tyrreense Zee, die deel uitmaakt van de Middellandse Zee. De stad ligt aan de kust van de regio grenzend aan de Golf van Pozzuoli, ten westen van de baai van Napels. Er zijn slechts ongeveer 10 kilometer van Napels en wonen op ongeveer 80 000 inwoners in Pozzuoli (2009).

Het was de Grieken die de stad gesticht die al op de 500-eeuw voor Christus Kr, en dit werd later een belangrijke haven voor de Romeinen. Nadat de Romeinen, kan men nog de ruïnes van een amfitheater, dat is de derde grootste Romeinse amfitheater in Italië en Serapistempelet die gedeeltelijk onder water staat.De live vulkaan Vesuvius is gelegen op slechts 30 km ten zuidoosten van Pozzuoli, en het is over. 45 km naar de bewaarde stad Pompeii werd bedolven onder een vulkaanuitbarsting in het jaar 79 na Christus Kr.

Luchthaven van Napels is een internationale luchthaven ligt op ongeveer 15 km van de stad.