Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Saronno

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Saronno zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Saronno mini-gids

Autoverhuur Saronno
Autohuur Saronno

Saronno behoort tot de provincie Varese die zich bevinden in de regio Lombardije. De regio is gelegen in het noordelijke deel van Italië en grenst aan de Zwitserse grens en de stad heeft een locatie in de regio Noordwest de hoek.Het is ca. 30 km aan de provinciale hoofdstad van Varese in het noorden en CA. 25 km naar de modestad Milaan in het zuidoosten.Grens naar Zwitserland ligt op slechts 20 km van Saronno, die heeft een bevolking van bijna 40 000 (2009).

Er zijn verschillende historische bezienswaardigheden in Saronno, en de oudste kerk van de Heilige Franciscus van Assisi. Het huidige gebouw werd opgericht in 1400, maar de oorspronkelijke kerk werd gebouwd op dezelfde plaats voor de 1100, toen het werd gegeven aan de Franciscanen. Een andere kerk een bezoek waard, de Madonna dei Miracoli uit de jaren 1500, die is versierd met prachtige fresco’s. Vanwege de korte weg naar Milaan, kan men gemakkelijk een dagje naar de grote stad.

Milaan Malpensa Airport is Milaan grootste luchthaven en is ca.. 25 km van Saronno.