Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Schio

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Schio zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Schio mini-gids

Autoverhuur Schio
Autohuur Schio

Schio is centraal gelegen in de regio Veneto, die is te vinden in het noordoosten van Italië. De stad ligt aan de rivier de Leogra en het is over. 100 km naar Venetië, die kust ligt aan de Adriatische Zee in het oosten.Gardameer, dat is de op twee na grootste meer, is het vinden van slechts 50 km ten westen van Schio, in 2004, de bevolking van de stad in iets minder dan 40 000

Schio groeide rond de twee heuvels waar u kunt op dit moment te zien de ruïnes van een oud kasteel en de prachtige kathedraal gewijd aan St. Peter. Kasteel ruïnes zijn een van de attracties van de stad, en het enige dat overblijft na het kasteel werd vernietigd in 1500, is een toren. Palazzo Toaldi-Capro is een gebouw dat dateert uit 1400 en is nu een cultureel centrum. Het is gebleken dat het oude fresco’s in het gebouw en dat het diende als stadhuis tot 1913.

Er zijn ongeveer 60 km van Schio naar de internationale luchthaven van Verona Airport.