Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sondrio

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sondrio zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sondrio mini-gids

Autoverhuur Sondrio
Autohuur Sondrio

Sondrio ligt in het noorden van Italië en is de hoofdstad van de provincie Sondrio.De stad behoort tot de noordelijke regio van Lombardije, die grenst aan Zwitserland in het noorden, en Sondrio ligt op ongeveer 30 km ten zuiden van de grens.Mallero stroomt de rivier door de stad en aan de rivier de Adda, net ten zuiden van de stad, terwijl motemekkaet Milaan is te vinden sommigen. 100 km ten zuidwesten. In 2009 lag de bevolking van iets meer dan 20 000

Sondrio is een toeristisch centrum vanwege de ligging in het Valtellina gebied dat bekend staat voor warmte, een lift en kaas, en er is een kabelbaan tot aan de grote skiliften. De stad is ook beroemd om zijn wijngaarden en de wijn die hier geproduceerd Sassella. Van de musea kunt u de kunst en geschiedenis een bezoek Museum van Valtellina gehuisvest in het Palazzo Sassi en een ander historisch museum gehuisvest in het oude kasteel Castello Masegra.

Het duurt ongeveer 2 uur rijden van Sondrio naar de internationale luchthaven van Bergamo Orio al Serio Airport, gelegen ca. 45 km buiten Milaan.