Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sorrento

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sorrento zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sorrento mini-gids

Autoverhuur Sorrento
Autohuur Sorrento

Sorrento ligt op een schiereiland genaamd Sorrentine schiereiland in de regio Campania in het zuiden van Italië, grenzend aan de Tyrreense Zee in het westen.Het is gelegen aan de noordelijke kust van het schiereiland, grenzend aan de Golf van Napels en Sorrento schiereiland scheidt de Golf van Napels uit de Golf van Salerno in het zuiden. Het is ongeveer 50 km van Napels, en de bevolking van Sorrento wordt geschat op iets meer dan 15, 000 (2007).

Sorrento is een populaire badplaats door haar ligging aan de zee en de culturele en historische bezienswaardigheden. De stad is erg oud en was lager dan zowel de Grieken en Romeinen, en kan men nog overblijfselen van de Griekse muur. Van de musea is er ook het archeologisch museum en dat men gebouwen en kerken zien dat rekken voor honderden jaren geleden. Het is slechts ca.. 40 km van de vulkaan Vesuvius en ongeveer 30 km naar Pompei, die werd begraven door vulkanische as in het jaar 79 na Christus Kr.

Luchthaven van Napels is een internationale luchthaven ligt op ca.. 50 km van Sorrento.