Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Trento

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Trento zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Trento mini-gids

Autoverhuur Trento
Autohuur Trento

Trento is de hoofdstad van zowel de provincie Trento en de regio Trentino-Alto Adige. De regio ligt in het noorden van Italië, grenzend aan Oostenrijk in het noordoosten en Zwitserland in het noordwesten.Trento is gelegen aan de oevers van de rivier de Adige en is centraal gelegen in het zuidelijke deel van de regio. Het is ca. 80 km naar Verona in het zuiden en ongeveer 150 km van Venetië, die kust ligt aan de Adriatische kust in het zuidoosten.Bevolking wordt gemeten op ongeveer 115 000 (2009).

Trento is een oude stad waarschijnlijk gesticht in 300 v. Chr eeuw Kr. en delen van de oude middeleeuwse stadsmuur is nog zichtbaar. Stedelijke landschap wordt gekenmerkt door zowel de Italiaanse en Duitse architectuur en veel van de gebouwen uit de jaren 1500 zijn gerenoveerd. Castello del Buon Consiglio werd gebouwd tussen 1200 – en 1500 en vandaag het Nationaal Museum. Saint Vigilius kathedraal staat op de Piazza Duomo, en werd gebouwd in 1200 – en 1300’s.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Bolzano Airport, die ligt op ongeveer 50 km ten noorden van Trento.