Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Triëst

Is je volgende vakantie in Triëst en heb je gedurende je verblijf een autoverhuurdiensten nodig? Geen zorgen, je zult het proces eenvoudig en gemakkelijk vinden om een ​​auto te huren bij de vele autoverhuurbedrijven in de stad. Dit komt omdat veel autoverhuurbedrijven zich dicht bij de luchthaven bevinden en je ook een auto kunt boeken met behulp van hun beschikbare websites. 

Triëst reisgids

Autoverhuur Triëst
Autohuur Triëst

Triëst is een zeehavenstad in Noordoost-Italië. Het ligt tussen Slovenië en de Adriatische Zee, samen met Kroatië, dat 30 km ten zuiden ligt. De bevolking van deze stad zou momenteel ongeveer 410.000 inwoners bedragen. Ook kan worden geconcludeerd dat de cultuur van de stad sterk is beïnvloed vanwege de geografie. Dit is een gevolg van het feit dat Triëst zich bevindt op het kruispunt van Latijnse, Germaanse en Slavische culturen. 

De klimaatomstandigheden in de stad zijn redelijk goed met als laagste temperatuur 5.7 °C, terwijl de gemiddelde hoogste temperatuur 24.1 °C is. Triëst heeft meestal de laagste temperaturen in januari en in juni zijn gemiddeld de hoogste temperaturen. Daarnaast staat Triëst bekend om een unieke cultuur en geniet je ook van het lokale eten. Bovendien zijn de mensen van Triëst gastvrij en zul je geen problemen ondervinden. 

De inwoners van Triëst spreken Tergestine (of ook Triestine genoemd, of Triestino zoals het in het Italiaans wordt genoemd). Ondanks dat spreekt een groot deel van de bevolking in de stad de officiële Italiaanse taal. Daarnaast zul je vanwege de Sloveense invloed in sommige gebieden ook enkele mensen vinden die Sloveens spreken en verstaan. Qua cultuur is het bekend dat Triëst nog steeds de oude traditie van het oude Oostenrijks-Hongaarse rijk aanhoudt. 

De stad is een goede bestemming voor een aangename vakantie, want je vindt er verschillende historische monumenten uit de Oostenrijks-Hongaarse periode. Daarnaast vind je er ook natuurlijke en door de mens gemaakte structuren die jouw tijd in de stad zeker onvergetelijk zullen maken. Je kunt bijvoorbeeld een uitstapje maken naar de haven van Triëst of de Canale Grande. Daarnaast zijn er andere plekken die je kunt bezoeken als je in de stad bent, zoals het kasteel van Saint Guisto, Grotta Gigante, het Miramare-kasteel, enzovoort. 

Op ontdekking met je huurauto

Er zijn zo veel opties van plaatsen die je kunt kiezen om te bezoeken in Triëst, vooral als je een huurauto hebt. Je kunt gemakkelijk een rit van 36 minuten maken van de luchthaven van Triëst via Aquileia naar het beroemde Piazza Unita Italia, dat op 36 km rijden ligt. Op de Piazza Unita Italia kun je genieten van verschillende monumenten en standbeelden en zie je vele prestigieuze gebouwen die perfect zijn voor sightseeing. 

Een andere interessante plek die je kunt bezoeken is het Romeinse theater van Triëst, een monumentaal overblijfsel dat zich in de Via del Teatro Romano bevindt. Het theater is niet alleen indrukwekkend, het ligt heel dicht bij de Piazza Unita Italia. De rit vanaf de Piazza wordt geschat op 450 meter en met een huurauto wordt de rit geschat op 2 minuten. Als gevolg hiervan kun je het theater gemakkelijk bezoeken samen met je bezoek aan Piazza Unita Italia. 

Als je meer wilt weten over de rijke maritieme geschiedenis van Triëst, is het raadzaam om het Museo del Mare te bezoeken. Met je huurauto wordt de rit van het vliegveld naar Museo Del Mare geschat op 31 minuten, wat overeenkomt met een geschatte afstand van 34.4 km. 

Luchthaven

Er is slechts één luchthaven in Triëst en deze wordt simpelweg de luchthaven van Triëst genoemd. De luchthaven is verbonden met een breed scala aan bestemmingen in heel Europa. Enkele van de zeer populaire vluchten vanaf de luchthaven zijn vluchten naar München, Milaan, Venezia en Rome. 

De luchthaven van Triëst heeft een van de beste faciliteiten in heel Italië en het is zelfs voor een eerste bezoek gemakkelijk om door de luchthaven te navigeren. Hierdoor hoef je niet veel tijd te besteden om dingen voor elkaar te krijgen. Op die manier bespaar je tijd voor andere interessante activiteiten. 

Om het je gemakkelijker te maken, zijn er ook verschillende autoverhuurbedrijven die je op de luchthaven kunt gebruiken. Afhankelijk van je keuze, kun je kiezen uit een van de beschikbare verhuurdiensten zoals Hertz, Thrifty, Europcar, Sicilië per auto, Budget Autonoleggio, enzovoort. 

Verkeer

De conditie van de wegen in Triëst zijn indrukwekkend. Je zult echt geen problemen ondervinden als je door de mooie straten rijdt. In de meeste gevallen vindt de spits plaats in de vroege ochtenduren tussen 7 en 8 uur. Het is dan ook beter om ’s ochtends de wegen te vermijden als je een bezoek plant aan een attractie of andere bezienswaardigheden. 

Over het algemeen is de officiële snelheidslimiet op alle hoofdwegen in de voorsteden ingesteld op 110 km/u. Als je in steden rijdt, is de snelheidslimiet 50 km/u, voor landelijke wegen is de limiet 90 km/u. En als je je op de Autostrada (autosnelweg) bevindt, is de limiet ingesteld op 130 km/u. Daarnaast kun je gebruik maken van de verschillende parkeeropties die beschikbaar zijn in Triëst. Dit omvat parkeerparken, garages en openbare parkeerplaatsen.