Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Velletri

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Velletri zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Velletri mini-gids

Autoverhuur Velletri
Autohuur Velletri

Velletri is gelegen in de provincie van Rome en de regio Lazio behoort. De regio ligt op ongeveer het midden van het Italiaanse schiereiland en grenst aan de Tyrreense Zee in het westen. Velletri is centraal gelegen in de regio en ligt op ca. 40 km ten zuidoosten van de hoofdstad Rome. Het is ca. 35 km naar de kust en ca. 190 km naar de stad van Napels in het zuiden.Vandaag heeft de bevolking van iets meer dan 50.000 (2008).

Oreste Nardini Civic Archeologisch Museum is een museum gewijd aan de ontdekking tot de Middeleeuwen, en de historische stad dateert uit rond 600 Porta Napoletana is een goed bewaard gebleven fort dat werd gebouwd in 1511 en nog steeds in gebruik, terwijl de Torre del Trivio is een beroemde klokkentoren en landmark. Zij heeft een veel wijn in het gebied en is geregeld wijnproeverijen en reizen naar het gebied om te zien hoe de productie plaatsvindt.

Leonardo da Vinci Fiumicino Airport is het grootste vliegveld in het land en is gelegen ca. 50 km ten noorden van Velletri.