Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kyoto

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kyoto zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kyoto mini-gids

Autoverhuur Kyoto
Autohuur Kyoto

Kyoto is Osaka ligt 50 kilometer ten noordoosten van op het eiland Honshu in Japan. Kyoto aan het eind van Biwasjøen en maakt deel uit van het grootstedelijk gebied van Hanshin. 1,5 miljoen inwoners wonen in Kyoto (2006).   Het is gelegen op T?kaid?-spoorlijn tussen Tokyo en Osaka.

Kyoto is bekend als de plaats waar het Kyoto Protocol, een protocol bij het Klimaatverdrag werd aangenomen door de VN in 1992. De stad was de hoofdstad van Japan 794-1868, en was het centrum voor de keizerlijke familie. Daarom is de stad   een aantal historische en religieuze gebouwen, 17 van hen zijn op de UNESCO World Heritage List.De oude keizerlijke paleis is een van de beste voorbeelden van de traditionele Japanse architectuur. Kyoto heeft ook honderden Shinto en Boeddhistische tempels. NIJOS Kasteel uit 1603) is de meest beroemde kasteel van de Tokugawa-shogunaat. Het heeft honderden Shinto en Boeddhistische tempels. De stad is ook de industriële kunsten van Japan centrum, en is beroemd voor zijde weverijen, porselein en lak werkt. Hier is een nationaal museum en kunst museum. In april, bloeiende kersen in Kyoto.

Osaka Airport 50 kilometer van het centrum van Kyoto.