Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Karlovac

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Karlovac zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Karlovac mini-gids

Autoverhuur Karlovac
Autohuur Karlovac

Karlovac ligt 50 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Zagreb. Karlovac is gelegen aan de rivier Kupa, in het noordwesten van Kroatië. De stad heeft 60.000 inwoners. Drie rivieren, de Koran, en Mreznica Kupa, stroomt door de stad, en een vierde, Dobra ligt net buiten.

K arlovac werd opgericht in 1579 als een fort tegen de Turken, en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke marktplaats.De stad voorheen bekend als Karlstadt. De zeshoekige fort is gelegen op een heuvel in de Oude Stad Dubovac. 19.mars veel pelgrims naar de barokke kerk van St. Joseph te bezoeken in de Oude Stad. In de zomer, droge rivieren naar de zandstranden. Karlovac heeft goede voorwaarden voor het bergbeklimmen, vissen en de rivier-activiteiten, en heeft veel goede wandel-en fietspaden. Er zijn 11 routes van het gebied is rijk aan geschiedenis en prachtige landschappen.

Zagreb Airport ligt op ca.. 49 km ten noorden van Karlovac.