Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Opatija

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Opatija zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Opatija mini-gids

Autoverhuur Opatija
Autohuur Opatija

Opatija ligt op 13 kilometer ten westen van Rijeka, in de uitlopers van de berg Ucka.Opatija ligt in het westen van Kroatië aan de Adriatische Zee bij de Golf van Kvarner.13.000 leeft in de populaire badedesstedet en spa, gelegen op het schiereiland Istrië.

De stad behoorde tot Oostenrijk tot de Eerste Wereldoorlog I, Italië van 1923 en Juogslavia uit 1945, en Kroatië uit 1991.De stad is vernoemd naar een Benedictijner klooster, St. James, die hier werd opgericht in 1400. Opatija De naam betekent klooster op de Kroatische. Een van de beste attracties van de villa Angiolina uit 1844. De voormalige vakantieoord voor de Oostenrijkse keizerlijke familie, en is nu een hotel. De Oostenrijkse keizer Franz Joseph 1 gebruikt om de winter hier doorbrengen, terwijl de schilder Gustav Mahler zomers hier door te brengen. Opatija heeft bezienswaardigheden zoals de botanische tuinen, sculpturen van Hans Rathautsky en een openluchttheater.

De dichtsbijzijnde luchthaven is Rijeka Zracna poort, 40 mijl van het centrum van Opatija.