Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Rovinj

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rovinj zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rovinj mini-gids

Autoverhuur Rovinj
Autohuur Rovinj

Rovinj ligt 25 km ten noordwesten van Pula, op een aangesloten eiland voor de westkust van Istrië.14.000 mensen wonen in Rovinj. Vanaf hier zijn er dagelijks de veerboot naar Venetië. Het duurt twee uur bij de kruising.

Artiesten straten van Rovinj is Grisia’s Montmartre. Zij zijn gevestigd in de oude stad met gebouwen uit de jaren 1500. Het heeft vele smalle straatjes, en er is ook St. Euphemia kathedraal uit 1736. Het heeft een 57 meter hoge klokkentoren, en gelegen op een hoogte rand van het schiereiland. Rovinj heeft bezienswaardigheden zoals de botanische tuinen en aquarium. Op de markt Valdibora bezoekers kunnen genieten van de verse vis, truffels en olijfolie. Bezoekers kunnen ook gaan fietsen, bergbeklimmen en off-centrum. Rovinj is een goed uitgangspunt voor excursies naar Brijuni eilanden en het schiereiland Istrië.

Pula Airport is ca. 30 km ten zuiden van Rovinj.