Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Liepaja

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Liepaja zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Liepaja mini-gids

Autoverhuur Liepaja
Autohuur Liepaja

Liepaja is gelegen langs de westkust van Letland, de Baltische Zee.Liepaja is de derde grootste stad van Letland en heeft 90.000 inwoners. Liepaja heeft bootverbindingen naar Duitsland en is een ijsvrije haven.

Het land was lange voormalige hoofdstad van Rusland de belangrijkste haven aan de Oostzee.De stad is verdeeld in twee: Liepaja stad en Karosta. Deze laatste vertegenwoordigt de stad noordelijk deel en was vroeger een geheime Sovjet militærby. Na de Sovjet-Unie en Letland de bevrijding 25.000 Russen verlieten de stad, terwijl de 6000 bleef in de stad zo een spookachtige sfeer. In Karosta zijn acht forten, twee van hen op het strand liggen. In Karosta is er ook een orthodoxe kathedraal rond typische Sovjet-gebouwen. Beide districten van Liepaja heeft prachtige witte stranden. Dit muziekfestival wordt gehouden, de Baltische Beach Party, die elk alsmeer.Liepaja is een spa centrum, en het meer bij de stad, de vijfde grootste land.

Liepaja Palanga Airport ligt 65 km ten zuiden van de stad.