Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Malta Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Malta Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Malta Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Malta Luchthaven
Autohuur Malta Luchthaven

Malta International Airport (MLA) ligt 8 km ten zuiden van Valletta, Luqa tussen de steden en Gudja, en is de enige luchthaven in Malta. Er zijn regelmatig bussen tussen het vliegveld en Valletta. De autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven zijn Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt en Thrifty.

3.124.846 passagiers tegengehouden op de luchthaven in 2008. De belangrijkste basis voor de nationale maatschappij Air Malta vliegt naar vele bestemmingen in Europa. De 5 meest populaire internationale bestemmingen uit Malta zijn LondenManchesterFrankfurtRome en München.

Malta International Airport heeft een goed aanbod van winkels, cafes en bars, maar geen restaurant. De luchthaven heeft meerdere onderscheidingen ontvangen en heeft een zeer mooi design. Andere faciliteiten, een bank, postkantoor, draadloos internet, business lounge en toeristische informatie. Er zijn geen hotels op de luchthaven, de dichtstbijzijnde is het Golden Tulip Vivaldi Hotel.