Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Valetta

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Valetta zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Valetta mini-gids

Autoverhuur Valetta
Autohuur Valetta

Valletta is de hoofdstad van Malta. Het ligt aan de noordoostkust van het eiland, tussen Marsamxett Harbour en de Grand Harbour. Valletta heeft 22.000 inwoners, ca.115.000 met de voorsteden. Vanaf hier is er de ferry naar Sicilië.

Malta is misschien het best bekend voor zijn inspanningen in de Europese Euro Vision Music Competition. Valletta werd gesticht in 1400 door grootmeester Johannitterordenens Jean de la Valette. De stad heeft vele herinneringen uit de dagen toen was het Johannitterordenens hoofdkwartier. Grootmeester Paleis is nu overheidsgebouwen, terwijl in de kathedraal, de St. John’s kathedraal, daterend uit 1570, vinden wij de begrafenis plaats van de grote meesters. De kerk museum is het meesterwerk van de schilder Caravaggio. De stad was vroeger de belangrijkste marinebasis van Groot-Brittannië basis in de Middellandse Zee. Valetta is een UNESCO wereld natuurlijk en cultureel erfgoed. Bezoekers kunnen een wandeling maken in de smalle straten van Tarxien tempels buiten Valletta of in de opera.

Malta International Airport ligt vijf kilometer buiten het centrum van Valletta.