Autoverhuur Malta

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Malta

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Malta zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Malta mini-gids

Autoverhuur Malta
Autohuur Malta

Republiek Malta heeft 405.200 inwoners (2009) en de bestaat uit zes eilanden in de Middellandse Zee. De grootste eilanden –   Malta, Gozo en Comines – wordt bewoond.Malta is het grootste eiland in het land en wordt vaak aangeduid als het “eiland”. Het is gelegen ten zuiden van Italië en ten noorden van Libië – en 90% van de bevolking van een land het leven hier.

Het land officiële talen zijn Maltees en Engels.

Het landschap van Malta bestaat uit lage heuvels en vlaktes. Het hoogste punt is Ta’Dmejrek – gelegen 253 m. Malta is het mediterrane klimaat, met hete, droge zomers en milde, natte winters.

Malta is een belangrijke toeristische bestemming met veel historische en culturele bezienswaardigheden, warme klimaat, goede winkels, een bruisend nachtleven, prachtige stranden en een prachtige omgeving.

De hoofdstad Valletta is gelegen aan de oostkust van Malta, en heeft 6500 inwoners (2008).De stad heeft prachtige historische architectuur, en is genoteerd op de UNESCO World Heritage List. Op Valettahalvøya is de belangrijkste haven van Malta gebied.

De meest populaire badplaatsen en een rondleiding plaatsen in Malta, Sliema, Mdina, St. Julian, Melih Bay, het eiland Gozo en de hoofdstad Valletta.

Het eiland is slechts luchthaven – Malta International Airport – ligt 5 km ten zuidwesten van de hoofdstad Valletta.

Autohurengids.nl biedt een goede selectie van goedkope autoverhuur in Malta. Selecteer de bestemming van Malta in de zoekmachine over en krijgen direct een lijst met beschikbare huurauto’s.

Autoverhuur bestemmingen