Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur St. Julians

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in St. Julians zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

St. Julians mini-gids

Autoverhuur St. Julians
Autohuur St. Julians

St. Julians is een kustplaatsje dat centraal gelegen is aan de noordoostelijke kust van Malta. Het eiland is gelegen ten zuiden van Griekenland en wordt omgeven door de Middellandse Zee, en St. Julian’s is Valletta ligt ten noorden van de hoofdstad.Vóór de jaren 1800, de St. Julian’s een fiskerby, maar onlangs heeft de stad zich ontwikkeld tot een populaire badplaats. De bevolking in 2007 werd gemeten op bijna 7000

St. Julian’s is vernoemd naar de patroonheilige van St. Julian, ook bekend als Julian de armen. Elk jaar, deze heilige wordt gevierd met een festival dat de laatste zondag in augustus wordt gehouden. De stad en het omliggende gebied is vooral bekend als een vakantieparadijs. Op loopafstand van St. Julians Paceville wordt beschouwd als Malta uitgaanscentrum, met zijn vele plekken, bars en restaurants. De mooie Spinola Palace in St. Julians is gebouwd in de jaren 1600.

Malta International Airport is de enige luchthaven in Malta en wordt vaak genoemd Luqa Airport.De luchthaven ligt op ca.. 6 km buiten de stad.